top of page

Fri, Sep 15

|

Dutch Design Hotel Artemis

GLUE | d.&a Expo Transformation

d.&a platform in samenwerking met GLUE presenteert: "De Toekomst Herdefiniëren: De Kracht van Kunst en Design in Tijden van Verandering". Transformatie vereist meet dan alleen technologie. Stap binnen in een wereld van beweging, waar kunst en design de sleutel vormen tot een betere toekomst.

Registration is closed
See other events
GLUE | d.&a Expo Transformation
GLUE | d.&a Expo Transformation

Time & Location

Sep 15, 2023, 1:00 PM – 5:00 PM GMT+2

Dutch Design Hotel Artemis, John M. Keynesplein 2, 1066 EP Amsterdam, Netherlands

About the event

D.&a platform in samenwerking met GLUE presenteert: "De Toekomst Herdefiniëren: De Kracht van Kunst en Design in Tijden van Verandering".

Transformatie vereist meet dan alleen technologie. Stap binnen in een wereld van beweging, waar kunst en design de sleutel vormen tot een betere toekomst. De designers en kunstenaars van de d.& a Expo “Moments of Transformation ” geven dynamische walking talks over kunst en design. Gezamenlijk verkennen wij de kracht van kunst en design als onmisbare katalysatoren voor innovatie, bewustwording en sociale verandering.

En last but not least presenteren jonge individuen perspectieven van hoe ze de wereld nu zien. Eerstejaars studenten keramiek van Sintlucas delen graag hun gedachten en inzichten, en introduceren het inspirerende "Superheroes" project.

De d.&a Expo, getiteld "Moments of Transformation". Deze tentoonstelling biedt een unieke en inspirerende collectie kunstwerken van getalenteerde designers, die elk op hun eigen manier een diepere betekenis en verhaal over beweging en/of transformatie in hun werk tot uiting brengen.

Tijdens deze talks zijn er drankjes en hapjes en je kunt een heerlijke lunch nuttigen in het restaurant “De Stijl”. Doe mee met de interactieve talks, wissel ideeën uit en voed zowel je geest als je lichaam.

Programma-van de Walking Tour door Dutch Design Hotel Artemis

13:00 uur – inloop in het Restaurant “De Stijl”

13:05 uur -  talk van Mariëtte Wolbert/ Textile designer over duurzaam keukentextiel-schoonheid en verhalen creëren.

13:20 uur – talk van Marlies van Geenen/ Furniture designer & Artist over Inlands hout, duurzaamheid, hergebruik en ambachtelijk werken.

14.35 uur – Talk van Nanette Heijnen/ Artist over haar nieuwe innovatieve serie schilderijen "Outlines".

Pauze 10 min

14:45 uur – talk van Marthe Wille/ Artist Zij deelt graag haar gedachten en geeft een filosofische doorkijk in het maakproces

15:00 uur – talk  van Henriëtte Santing/ Artist & Designer over haar site-specific interactieve verticale jaloezieën genaamd "Block series".

15:15 uur – talk van Kitty de Groot van Studio VIX neemt je mee in het fenomeen "fygitalisering".

Pauze 10 min

15:25 uur talk van Wilfert Verweij / Epoxionist & Artist over energie en beweging in zijn kunstwerken.

15:40 uur  talk van Studenten Keramiek SintLucas Perspectieven van jonge geesten over de opdracht "Superheroes".

Afsluiten met een borrel

Share this event

bottom of page